groninger museum project

Hangbruggen

HTNN heeft een jarenlang opgebouwde reputatie in de levering/verhuur van modulaire hangbruggen die teruggaat tot in de 90er jaren. Modulaire hangbruggen zijn met name geschikt voor gevelonderhoud in de hoogbouw. Het is hier vaak een prijsgunstiger alternatief voor hoogwerkers of vaste steigers.

HTNN heeft de expertise om de meest complexe opdrachten uit te voeren. Wij beschikken over eigen materiaal (Compact en Astrotakels op 230V, 380V en op perslucht, etagebruggen, hoekbruggen etc.) en transportmiddelen waarmee we flexibel op de wensen van de klant kunnen inspelen. We hebben de expertise om met maatoplossingen te komen.

Een hangbruginstallatie bestaat uit de op het dak geplaatste dakbalken, waaraan staalkabels hangen. Deze staalkabels zijn verbonden met takels van/aan de aluminium werkplatform. De takels kunnen elektrisch omhoog of omlaag bediend worden waardoor het werkplatform zich horizontaal langs de gevel beweegt.

De verhuur van hangbruggen gaat samen met de montage, oplevering en re- en demontage door ons bedrijf vanwege de specialistische aard van de materie en de veiligheidsconsequentie van onjuiste montage.

Diverse gerelateerde documenten zijn te vinden op onze downloadpagina.

Prijzen alleen op aanvraag.